Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Collectes en loterijen

Door Sport in Deventer

Met collectes of loterijen kan zowel geld voor het goede doel als voor de club gegenereerd worden. Een win-win siutatie dus!
Zowel een goed doel als jouw club wordt er sterker van. 

Grote Clubactie

Eén keer per jaar is de Grote Clubactie in het land. Het idee is heel simpel: Leden verkopen loten van €3,- per stuk. 80% van de opbrengst (dus €2,40 per lot) gaat direct naar de club. De lotenkopers maken vervolgens kans op mooie prijzen met een winkans van 1 op 10. In 2022 is de 50e editie! Meedoen kan via: https://www.clubactie.nl/

Support Actie

Op zoek naar structurele inkomsten voor uw vereniging? De Grote Clubactie is er nu ook in een structurele vorm. Door deel te nemen aan de Supportactie dingen spelers maandelijks mee naar mooie prijzen en genereert uw club maandelijks inkomsten. Op de website https://www.supportactie.nl/  leest u hoe deze loterij uw club kan helpen.

Jantje Beton 

Buitenspelen en bewegen is super belangrijk, maar niet vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen bijna nooit buiten. Voor kinderen met een beperking is dat vaak onmogelijk. Tijdens de collecte halen clubs geld op. 50% van de opbrengst is voor de eigen clubkas en 50% is voor projecten van Jantje Beton. Wil je weten hoe jouw club mee kan doen? Op de website van Jantje Beton staat hoe het werkt.

Scoor voor je club 

Scoor voor je Club kan clubs in Nederland eenvoudig aan structurele inkomsten helpen. Doordat de achterban van de clubs lokaal geld gaan besteden, sparen zij automatisch euro’s voor de club én voor zichzelf. Zo spaar je 1% bij de SPAR in Deventer en bij andere deelnemende winkels zelfs 10%! Dat betekent dat jouw club met minimale inspanning elke maand geld op de rekening gestort krijgt. Wil jouw club ook op deze wijze scoren? Less dan verder hoe het werkt  Clubs - Scoor voor je Club

Gerelateerd

Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer