Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Salland Verzekeringen

Door Sport in Deventer

Salland Verzekeringen Clubactie

Door de Salland Verzekeringen Clubactie profiteren leden van sportclubs van een aantrekkelijke korting op de zorgpremie bij Salland. Maar ook de club wordt er beter van. Stappen leden over naar Salland Zorgverzekeringen via de club? Dan strijkt de club na afloop van de actie een bedrag per nieuwe verzekerde op.

Meld op tijd aan, want alleen in november en december kan er van zorgverzekering gewisseld worden. Salland Zorgverzekeringen faciliteert in de promotie van de actie. Dus geen extra belasting op de vrijwilligers. Klik hier om mee te doen met de Salland Verzekeringen Clubactie.

Salland Verzekeringen Innovatiebudget

Jaarlijks stelt Salland Verzekeringen naast de clubactie ook een innovatiebudget beschikbaar. Een keer per jaar kunnen Sportverenigingen in Overijssel en Gelderland hun idee indienen. Het idee maakt een kans wanneer dit een sociaal-maatschappelijk doel dient, een nieuwe doelgroep in beweging brengt èn er een projectplan is geschreven. Salland Zorgverzekeringen nomineert een 6-tal ideeën waarop vervolgens gestemd kan worden. In 2022 werd er in totaal € 24.000,- over de beste ideeën verdeeld. Hoe uw club mee kan doen en wanneer de actie plaatsvindt u hier: https://www.salland.nl/innovatie

Gerelateerd

Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer