Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Rabobank Clubsupport

Door Sport in Deventer

Rabobank investeert een deel van haar winst in de maatschappij. Elke sport- of cultuurvereniging heeft zijn eigen doelen en ambities. Wil je de club verduurzamen, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren? Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank ondersteuning op maat om de ambities van jouw vereniging waar te maken. Dit doen we in samenwerking met NOC*NSF, verschillende bonden, Kunstbende en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst). Rabobank clubsupport is een jaarlijks terugkerende campagne. Klik hier voor de actuele informatie over hoe uw club kan meedingen naar een financiële bijdrage

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Een deel van ons resultaat investeren we in de maatschappij. Als Rabo-lid kun je elk jaar stemmen op je drie favoriete clubs. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Gerelateerd

Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer