Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Financiële regelingen op methode

Door Sport in Deventer

Ben je op zoek naar een subsidie voor de sportclub? Is het tijd voor onderhoud van de accommodatie, de vereniging, de aanschaf van sportmaterialen of voor inkoop voor de kantine? Allemaal forse kostenposten. Dan is het goed om te weten welke verschillende manieren er zijn om voldoende financiële middelen te genereren.

Er zijn uiteenlopende financiële regelingen waar u als club gebruik van kunt maken. Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gangbare regelingen, ingedeeld op het type regeling (de methode), inclusief een link naar de voorwaarden waar u als club aan moet voldoen en de aanvraagprocedure. 

Subsidies en regelingen zijn aan verandering onderhevig en soms zijn er tijdelijke nieuwe subsidies. Heeft u positieve ervaringen met bepaalde regelingen die hier niet vermeld staan of komt u onverhoopt zaken tegen die meer actueel zijn? Laat het dan weten via clubbase@sportindeventer.nl. Samen werken we zo aan de meest actuele informatie en sterke clubs.

Binnen dit thema


Link gekopieerd naar klembord

Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer