Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Vrijwilligerscentrale Deventer

Door Sport in Deventer

Vrijwilligers Centrale Deventer is gespecialiseerd in de wereld van vrijwilligers en biedt de gemeentelijke vrijwilligersverzekering en ondersteuning bij het opzetten van een vrijwilligersbeleid en werving / behoud van vrijwilligers.

Ondersteuning (sport) verenigingen
Organisaties die met vrijwilligers werken, kunnen door de Vrijwilligers Centrale Deventer (VCD) worden ondersteund door het creëren van een versterkte en uitdagende werkomgeving voor vrijwilligers. Dit doen ze met behulp van coaches en experts uit het bedrijfsleven die hun maatschappelijke betrokkenheid tonen door het aanbieden van advies, informatie, workshops en facilitaire ondersteuning. Daarnaast helpen zij met het programma 'In Veilige Handen' vrijwilligersorganisaties op weg naar seksueel vermeld rijdend gedrag in de vereniging te voorkomen. De VCD geeft bijvoorbeeld trainingen en advies over dit onderwerp aan vertrouwenscontactpersonen in verenigingen en vrijwilligersorganisaties. 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via

Mail

Binnen één werkdag antwoord