Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Gemeente Deventer

Door Sport in Deventer

De gemeente Deventer biedt verenigingen op verschillende manieren van ondersteuning. Denk hierbij aan onderhoud van buitensportaccommodaties. Daarnaast zijn er verschillende subsidiemogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en sport (meedoen). 

Subsidieregelingen voor sportverenigingen
Voor vrijwilligersorganisaties, verenigingen van stichtingen kent de gemeente Deventer verschillende subsidiemogelijkheden. Denk hierbij aan de 1 / 3e regeling in het kader van investeringen in (sport) accommodaties, maar ook regelingen gericht op het meedoen van inwoners in de maatschappij.

Duurzaamheid 
De gemeente Deventer streeft ernaar in 2030 een klimaatneutrale stad te zijn. Minder energie gebruiken en duurzame energie opwekken zijn belangrijke manieren om Deventer duurzamer te maken. In Deventer zijn al veel inwoners, ondernemers, instellingen en bedrijven en verenigingen bezig met klimaatmaatregelen. De gemeente Deventer heeft samen met wooncorporaties Ieder1, Rentree, Eigen Bouw en De Marken en netbeheerder Enexis tot het platform Deventer Stroomt. Op www.deventerstroomt.nlvindt u formatie over wat u zelf kunt doen, van kleine tot grote maatregelen. Van maatregelen die niks kosten tot maatregelen die om een ​​(grotere) investering vragen. Wilt u weten welke subsidies en waarvoor er zijn? Heeft u advies nodig of wilt u maatregelen uit laten voeren? Ook dat vindt u op www.deventerstroomt.nl 

Onderhoud buitensportaccommodaties
De gemeente Deventer is verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderhoud en het beheer van sportaccommodaties. Alle relevante informatie voor sportclubs vindt u hier

 


Link gekopieerd naar klembord

Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer