Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Meldingen sportaccommodaties

Door Sport in Deventer

Voor storingen, vernielingen of ongewenste situaties kunt u hier een melding maken.

Meldingen buitensportaccommodaties => Slim Melden
Wilt u een storing, vernieling of een ongewenste situatie op de buitensportaccommodatie doorgeven? Dat kan online! Door op de kaart op de klikken (via locatie-instellingen of door het adres in te typen), geeft u exact de juiste locatie aan en kunt u de melding doen. Dit werkt overigens het beste op smartphone of tablet.

Meldingen binnensportaccommodaties => Service Meldpunt
Huurt u een binnen-accommodatie via Sportbedrijf Deventer en signaleert u zaken die u wilt melden? Doe dit dan via het service meldpunt via mail: servicemeldpunt@sportbedrijfdeventer.nl
Beschrijf duidelijk welke locatie het betreft, wat de klacht/probleem/verzoek is, wie u bent en uw contactgegevens (mailadres minimaal).

Bij spoed kunt u tijdens kantoortijden ook bellen met (0570) 503913.
Buiten kantoortijden neemt u contact op met de receptie van De Scheg (0570) 659 790.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via