Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

inspiratiesessie: ‘Sportaanbod creëren voor mensen met een (lichamelijke) beperking’

Alphen Vitaal14 nov 2022

Op 14 december 2022 nodigen we je uit voor de inspiratiesessie: ‘Sportaanbod creëren voor mensen met een (lichamelijke) beperking’. 

Twijfel je als sportaanbieder om een aanbod te creëren voor mensen met een beperking? Ben je al aanbieder van aangepast sporten en loop je ergens tegen aan? Zorg er dan voor dat je bij deze inspiratiesessie aanwezig bent. Tijdens de inspiratiesessie wordt er in eerste instantie gefocust op het creëren van aanbod voor mensen met een lichamelijke beperking. Neemt niet weg dat de te bespreken thema’s overeenkomen met het aanbieden van alle soorten aangepast sporten, denk hierbij aan mensen met een niet aangeboren hersenletsel, mensen met een verstandelijke beperking, maar ook bijvoorbeeld mensen met autisme. 

Buurtsportcoach aangepast sporten Megan organiseert deze avond ter inspiratie. Pim Scherpenzeel (onder andere oud-bondscoach zitvolleybal) is deze avond een van de sprekers, maar ook bijvoorbeeld de gemeente zal vertegenwoordigd zijn. Als vervolg op deze avond hopen we een brug te kunnen bouwen tussen de doelgroep en de aanbieder en met de aanbieder mee te mogen denken over eventuele (letterlijke en figuurlijke) drempels om tot een aanbod te komen of een aanbod in stand te houden. Deze inspiratiesessie is een start naar meer!

Uitnodiging:
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Locatie: in de gemeente Alphen aan den Rijn
Aanmelden bij buurtsportcoach Megan via: aangepastsporten@alphenvitaal.nl
Alphen Vitaal 14 nov 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: