Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Alphen Actief

Door Alphen Vitaal

Vanaf januari 2024 komt er weer een (digitaal) activiteitenboekje voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Vanaf heden zal dit boekje niet meer onder de naam ‘’Sjors Sportief’’ vallen, maar onder een nieuwe naam: ‘’Alphen Actief en Creatief’’. Op deze manier hopen wij meer sportieve en creatieve aanbieders te bereiken, om zo een groter activiteitenaanbod te kunnen bieden voor de kinderen in de gemeente Alphen aan den Rijn.

 

Alle verenigingen/aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun (naschoolse) activiteit te promoten in het kleurrijke ‘’Alphen Actief’’. Via deze weg kunnen de kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met verschillende actieve en creatieve activiteiten binnen de gemeente Alphen aan den Rijn.

Op korte termijn kunnen alle aanbieders hun sportieve of creatieve aanbod aanbieden op www.alphenvitaal.nl. Hiervoor dient wel een Alphen Vitaal account aangemaakt te zijn. Kinderen kunnen zich vervolgens digitaal inschrijven op de aangeboden activiteiten.

Spoedig zullen alle aanbieders een bericht ontvangen met meer informatie over het Alphen Actief en Creatief boekje. 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: