Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Promotietool

Je bent niet ingelogd

Je dient ingelogd te zijn om met jouw club gebruik te maken van het promotiemateriaal. Heeft jouw club nog geen Clubbase? Meld je club dan aan.

Organiseer je binnenkort een leuk evenement? Een open dag? Een feestje? Dan wil je deze natuurlijk promoten. Met de promotietool creëer je gratis, snel en eenvoudig promotiemateriaal om jouw (sport)aanbod en/of jouw sportclub zelf te promoten. Kies bijv. een poster, Facebook header, Instagram post, flyer of narrowcasting en pas kleuren, teksten en/of foto’s aan. Downloaden en verspreiden maar!

Er zijn diverse (generieke) templates beschikbaar onder de naam Clubbase voor elke sportaanbieder. Je kan kleuren, teksten en foto's aanpassen om jouw uitnodiging voor de opendag, proeftraining, ouderavond of toernooi in een handomdraai te maken. Bovendien zijn er ook specifieke programma templates beschikbaar. Bijvoorbeeld voor de campagne Win-Win en Veilige Sport. Doe je als club mee aan de Koningsspelen? Dan kan je de flyer van de Koningsspelen gebruiken. 

Beschikbare promotietools

  • Algemene templates (Clubbase)
  • Centrum Veilige Sport Nederland
  • De Koningsspelen
  • Campagne Win-Win

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: