Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportactie

  • Wat houdt de sportactie in?

   NOC*NSF en Albert Heijn zetten zich samen in voor een gezonder, actiever en sterker Nederland. Dit doen we met de sportactie dat als motto heeft ‘Proef de sport’. Daarmee geven we heel Nederland de kans om eens een (nieuwe) sport te proberen, de sfeer op de sportclub te proeven en de smaak van sporten te pakken te krijgen. De sportactie organiseren we samen met sportbonden, gemeenten, sportclubs en Albert Heijn.

  • Hoe werkt de sportactie?

   Klanten van Albert Heijn krijgen vanaf maandag 14 september t/m zondag 27 september 2020 bij minimaal €10* aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig 10 sportzegels in hun AH-app. Met deze zegels kun je een gratis proefles of clinic boeken bij de deelnemende sportclubs via www.proefdesport.nl (staat live vanaf 14 september 2020). De proeflessen kunnen worden geboekt van 14 september t/m 25 oktober 2020.

   *Dit bedrag is exclusief (door de wet) uitgesloten productgroepen: sterke drank, tabak, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten en -bonnen, loten, beltegoed, statiegeld en emballage.

  • Waarom zou ik meedoen aan de sportactie?

   Jouw sportclub kan sporters laten kennismaken met jouw sport(club), de vereniging promoten en nieuwe leden werven. Uit eerdere edities weten we dat 25% van de deelnemers aan de landelijke sportactie daadwerkelijk lid van een sportclub is geworden en 35% overwoog om lid te worden.

  • Mogen sportclubs sportattributen bij de lokale Albert Heijn ter promotie van hun sportclub aanbieden?

   Helaas, wegens Corona is het niet mogelijk om sportattributen bij de lokale Albert Heijn aan te bieden. De regels zijn hiervoor binnen Albert Heijn aangescherpt.

  • Hoe weten potentiële sporters dat de sportactie plaatsvindt?

   Zowel NOC*NSF als Albert Heijn zetten hun communicatiemiddelen in om bekend te maken dat de sportactie plaats vindt. Minstens zo belangrijk is wat jij als sportclub eraan doet om potentiële sporters bij jou in de buurt te laten weten dat jullie meedoen aan de sportactie. Gebruik hiervoor de promotiemiddelen uit de promotoolkit.

  • Wat gebeurt er met de sportactie als er een nieuwe uitbraak van Corona plaatsvindt tijdens de sportactie?

   Mocht er een nieuwe Corona-uitbraak plaatsvinden, dan gaat veiligheid boven alles. NOC*NSF en Albert Heijn volgen de dan geldende richtlijnen van het RIVM op. We zullen op dat moment bekijken wat de gevolgen van de Corona uitbraak voor de sportactie zijn en de deelnemers, sportclubs, bonden en gemeenten hierover informeren.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: