Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Promotool

  • Waarvoor dient de promotool?

   Met de promotool kun je het sportaanbod van jouw club gratis en op gemakkelijke wijze promoten. De templates voor de sportactie kun je aanvullen met specifieke informatie om de aandacht van sporters te trekken voor jouw proeflessen tijdens de sportactie. 

  • Hoe maak ik gebruik van de promotool?

   Klik in het kader ‘Promotool sportactie’ op de button ‘aan de slag’. Dan kom je vanzelf in de omgeving van de promotool. Daar zie je verschillende mogelijkheden waar je op kan klikken. Uiteindelijk kan je kiezen voor verschillende promotietemplates (bijv. een poster of social uiting). Hierbij wordt aangegeven wat je kan wijzigen om het aan te laten sluiten op jouw wensen.  

  • Vanaf wanneer mag ik het promotiemateriaal voor de sportactie inzetten?

   Op maandag 14 september 2020 start de sportactie. Vanaf dit moment mag je het promotiemateriaal inzetten om potentiële sporters te attenderen op de deelname van jouw club aan de sportactie. Het heeft geen zin om het promotiemateriaal eerder in je communicatie te gebruiken, want het platform www.proefdesport.nl staat dan nog niet live. Op www.proefdesport.nl kunnen sporters vanaf 14 september hun proefles zoeken en boeken.

  • Ik ondervind een technisch probleem bij het gebruik van de promotietool, hoe kan ik dit oplossen?

   Als je een technisch probleem ondervindt kun je contact opnemen met NOC*NSF Sport Support via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: