Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Hoe meld ik mij aan voor Clubbase en de sportactie?

Op de homepagina vind je direct de knop om jouw club aan te melden bij Clubbase. Vervolgens wordt je stapsgewijs meegenomen in wat je moet doen om jouw sportclub aan te melden en te profiteren van alle functionaliteiten van Clubbase.

Hoe doe je mee?

Stap 1: Club aanmelden
Om mee te kunnen doen aan de sportactie, moet je jouw club eerst aanmelden op Clubbase. Dit doe je met je Sportprofiel. In deze tutorial leggen we je uit hoe je dit moet doen.

Stap 2: Clubprofielgegevens invullen
Nu kun je bij ‘Clubbeheer’ belangrijke informatie over je club toevoegen, zoals een beschrijving, een logo, contactgegevens en eventueel nog wat mooie foto’s. Dit is nodig om mee te kunnen doen aan de sportactie.

Stap 3: Aanmelden voor de sportactie
Als je de gegevens bij ‘Clubbeheer’ hebt ingevuld, kun je jouw club aanmelden voor de sportactie. Dit doe je door op de pagina van de sportactie op aanmelden te klikken.

Stap 4: Aanbod aanmaken
Nu is jouw club bijna helemaal klaar voor de sportactie! Geef via ‘Aanbod’ aan welke leuke proeflessen je tijdens de sportactie gaat organiseren. Heb je nog vragen over je aanbod? Kijk dan bij onze FAQ!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: