Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

GaSchaatsen

Heb je een vraag over het aanmaken van een Clubprofiel of over het aanmaken van activiteiten voor jouw club of baan? Bekijk dan de veelgestelde vragen om te kijken of jouw vraag ertussen staat!

 • Veelgestelde vragen over GaSchaatsen

  • Is er een minimum aantal deelnemers per lessenserie?

   Jij kunt zelf als vereniging bepalen wat het minimum aantal deelnemers is per schaatsactiviteit.

  • Waarom staat er een kruisje voor mijn schaatsactiviteit?

   Dit betekent dat je nog niet alle velden hebt ingevuld. Pas als er een groen vinkje voor staat is jouw aanbod compleet.

  • Hoe wordt mijn schaatsactiviteit zichtbaarder?

   Wil jij met jouw schaatsactiviteit niet alleen gevonden worden in jouw eigen gemeente, maar wellicht ook in andere dorpen en steden rondom jouw schaatslocatie? Vul deze dan in jouw Clubprofiel in via 'bewerk mijn clubprofiel' (links bovenin het scherm), zodat de vereniging (en dus jouw schaatsactiviteit) ook zichtbaar is in deze gemeenten.

  • Hoe kan ik mijn schaatsactiviteit nog beter promoten?

   De beste promotie van je schaatsactiviteit is de promotie die je zelf doet via social media, plaatselijke kranten en je bestaande leden die iemand aandragen.

  • Kan ik een schaatsactiviteit die ik eerder heb aangemaakt kopiëren?

   Ja dat kan zeker. Hiervoor moet je naar de schaatsactiviteit gaan en deze kopiëren, daarna kun je de schaatsactiviteit aanpassen naar je huidige schaatsactiviteit.

  • Kan ik ook een extra vergoeding vragen voor een schaatsactiviteit?

   Ja, je kunt zelf bepalen welke extra opties een schaatser krijgt, zoals gratis leenschaatsen en toegang tot de ijsbaan. Deze opties kun je aangeven bij het aanmaken van een schaatsactiviteit. Als daar extra kosten voor zijn dan kun je dat aangeven.

  • Kan ik meerdere schaatsactiviteitsen aanmaken?

   Zeker, je kunt het hele jaar door verschillende schaats-, skate of trainingsactiviteiten aanbieden.

  • Wat kan ik doen als mijn schaatsactiviteit vol zit?

   Schaatsers kunnen zichzelf op de wachtlijst zetten. Jij krijgt hier een melding van, zodat je kunt bepalen of je meer plekken beschikbaar wilt stellen voor je schaatsactiviteit. Je kunt ook altijd een nieuwe schaatsactiviteit aanmaken.

  • Hoe komt mijn schaatsactiviteit eruit te zien op de site?

   Tijdens het aanmaken van jouw schaatsactiviteit kun je de previewknop gebruiken. Op deze manier zie je hoe jouw schaatsactiviteit op de website komt te staan. Zo kun je checken of bijvoorbeeld de datum, foto en locatie goed zijn.

  • Voor wie organiseer je schaatsactiviteiten?

   Iedereen die wil beginnen met schaatsen en wil ontdekken of schaatsen bij hem of haar past. Wij weten uit ervaring dat dit van jong tot oud is en van beginner tot de schaatser die opnieuw wil gaan (leren) schaatsen.

  • Wat gebeurt er als er te weinig aanmeldingen zijn voor een activiteit?

   Als het minimum aantal deelnemers voor een activiteit niet behaald is, krijg jij als club of baan daar vooraf een melding van. Je kunt met de deelnemer(s) die zich hebben ingeschreven contact opnemen voor een nieuwe datum of het geld terug betalen.  

  • Waarom moet ik schaatsactiviteiten aanmaken voor mijn vereniging?

   Schaatsactiviteiten maak je aan om jouw vereniging in de schijnwerpers te zetten en om bezoekers te laten weten wat ze kunnen verwachten. Denk hierbij aan het tijdstip van de activiteit, wat deelnemers kunnen verwachten en wie de activiteit begeleidt. Pas na het toevoegen van jouw schaatsactiviteit(en) wordt jouw club zichtbaar voor bezoekers van www.ga.schaatsen.nl.

  • Aan wat voor schaatsactiviteiten moet ik denken?

   Organiseer je een introductieclinic voor beginners, een les voor schaatsers die al eerder geschaatst hebben, of mogen nieuwsgierige schaatsers komen kennismaken op vaste trainingsuren?
   Dit kan je in het systeem heel duidelijk aangeven en zorgt voor meer aanmeldingen voor jouw schaatsactiviteit.

  • Kan mijn activiteit meerdere dagen duren?

   Jazeker! Als je meerdere activiteiten wilt organiseren, maak dan meerdere activiteiten aan. Je kiest zelf op welke dagen jouw vereniging een activiteiten organiseert.

KNSB Sportparticipatie

KNSB Sportparticipatie

Heb je hulp nodig met het aanmaken van een activiteit? Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Je kan ons ook bellen op 088 - 489 2000.

Wij helpen je graag!

Groet,

KNSB

Team Sportparticipatie

 

Mail

binnen twee werkdagen antwoord