Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Provincie Noord-Holland geeft met extra servicebudget voor sportclubs boost aan lokale sportakkoorden

De provincie Noord-Holland stelt extra servicebudget beschikbaar voor Noord-Hollandse sportclubs die (nog meer) willen inzetten op een club waar iedereen zich thuis voelt en met plezier kan sporten en bewegen. Dankzij dit budget kan jouw club kosteloos gebruik maken van verschillende services uit het Nationaal Sportakkoord gericht op de thema's Inclusief sporten en bewegen en Positieve sportcultuur. Het gaat om ondersteunende services zoals scholingen, workshops, inspiratiesessies en begeleidingstrajecten die jouw club helpen bij het creƫren van een meer inclusieve, veilige en positieve sportomgeving.

Een service aanvragen

Wil jouw sportclub met deze thema's aan de slag, maar weten jullie nog niet zo goed waar te beginnen? Of neemt jouw club al initiatieven op het gebied van inclusie en een veilige en positieve sportomgeving maar kunnen die nog wel een extra boost gebruiken? Grijp dan deze kans en vraag een service aan. Dat kan door contact op te nemen met jouw lokale verenigingsondersteuner. Samen kijken jullie naar de behoeftes en doelen van jouw club, en welke service daar het beste bij aansluit. Vervolgens dient de lokale verenigingsondersteuner een aanvraag in via de Adviseur lokale sport. Na goedkeuring ontvangt jouw club de ondersteuning en kunnen jullie aan de slag met het realiseren van jullie ambities!

Kom in contact met een verenigingsondersteuner

Heeft jouw club nog niet eerder gebruik gemaakt van een service uit het Sportakkoord en/of heb je nog geen contact met de verenigingsondersteuner van jouw sportbond of gemeente? Neem dan contact op met de supportdesk via sportakkoord@nocnsf.nl en vraag wie de Adviseur lokale sport is van jouw gemeente.

Meer informatie over het Sportakkoord

Benieuwd naar wat het Sportakkoord nog meer kan betekenen voor jouw club? Lees hier verder.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: