Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

AH Sportactie

Door NOC*NSF

Tijdens de Nationale Sportweek zetten we de sport in de etalage en inspireren we Nederland meer te bewegen en te sporten. Om heel Nederland te activeren en daadwerkelijk in beweging te krijgen, hebben NOC*NSF en Albert Heijn de handen ineengeslagen. Samen organiseren we tot en met 2020 sportieve acties onder de naam AH Sportactie. In de AH Sportactie activeren we Nederland en dagen we iedereen uit de sport te ontdekken die bij je past.

 

Van 17 t/m 30 september 2018 ontvangen Nederlanders in alle Albert Heijn winkels bij elke keer* boodschappen doen een sportvoucher. Deze voucher is twee keer sporten waard en kan je tot 25 november bij de deelnemende sportclubs verzilveren via www.ahsportactie.nl. In 2017 was de AH Sportactie een groot succes. Meer dan 40.000 sporters hebben tezamen 331 verschillende sporten ontdekt. In de periode september t/m december 2017 hebben deze sporters maar liefst 114.000 boekingen geplaatst bij de ruim 6000 gastvrije sportclubs en is de actie gewaardeerd met een 9. Wist je dat 35-50 % van de sporters lid is geworden van een sportclub? Het zijn prachtige cijfers waar we trots op zijn!  

*Bekijk de actievoorwaarden op www.ahsportactie.nl

Ga naar ahsportactie.nl

Team AH Sportactie

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: