Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Wat houdt het in?

Door NOC*NSF

Iedere vereniging heeft vanzelfsprekend zijn eigen unieke ambities. En binnen iedere vereniging spelen specifieke thema’s en vraagstukken een rol. De winst die te behalen valt kan per vereniging variëren van bestuurlijk vernieuwen tot het creëren van een  financieel gezond beleid. Op welk gebied zou jouw vereniging zich willen versterken? Wil je meer vrijwilligers aan je binden? Of juist inzetten op verduurzaming van jullie accommodatie? Een solide sponsorplan? Wat je ambitie ook is, wij (NOC*NSF, LKCA en Rabobank) helpen je graag met het realiseren ervan.

Een steuntje in de rug voor jouw vereniging

Rabobank is dé partner van verenigingen en clubs en trotse ondersteuner en aanjager van de verbindende kracht waar deze clubs voor staan. Met Verenigingsondersteuning krijgt jouw vereniging twee jaar lang intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om, samen met jullie, die ambities ook écht te verzilveren. De kern van Rabo ClubSupport is het structureel toekomstbestendiger maken van verenigingen. Deze ondersteuning bestaat uit procesbegeleiding op drie niveaus, waarmee de ambities van verenigingen nagestreefd worden. Na een intakegesprek met het bestuur, trainers, leden en ouders binnen jouw club wordt een ondersteuningsplan samengesteld met advies en begeleiding waar je écht wat aan hebt. Zo bouwen we samen aan een sterkere en zelfstandigere vereniging die het meeste haalt uit zijn toekomst. Wil jouw vereniging ook in aanmerking komen voor Verenigingsondersteuning? Neem dan snel contact met ons op via rabobank@nocnsf.nl of neem een kijkje op de website van Rabobank. De bal ligt bij jou!

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: