Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Stap 7: Evalueer, leg vast en continueer

Door NOC*NSF

Evalueer samen met het team en het bestuur wat je hebt gedaan en hoe het is gegaan. Kritiek en verbeterpunten zijn cadeautjes om je plan van aanpak waar nodig bij te stellen. Blijf denken in kansen en niet in belemmeringen (omdenken!).

Aandachtpunten

1. Evalueer met het team en het bestuur.

2. Stel je plan van aanpak waar nodig bij.

3. Veranker in beleid.

4. Blijf koersvast, ook op de langere termijn!

Evalueer samen met het team en het bestuur wat je hebt gedaan en hoe het is gegaan. Kritiek en verbeterpunten zijn cadeautjes om je plan van aanpak waar nodig bij te stellen. Blijf denken in kansen en niet in belemmeringen (omdenken!).

Om de verduurzaming van de club op de lange termijn vast te houden, is het van belang de visie te borgen in het beleid. Zo kunnen verschillende stappen, activiteiten en eerder gemaakte keuzes worden verankerd in bestaande processen.

Ga ook na hoe en wanneer nieuwe leden worden meegenomen in de nieuwe visie op het verduurzamen van de sportaccommodatie.

De ontwikkelingen met betrekking tot het verduurzamen van sportaccommodaties gaan snel. Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen is het belangrijk dit goed in de gaten te houden. Denk hierbij aan het contact met de gemeente, verenigingsondersteuners en andere sportclubs.

Wist je dat:

  • Door te evalueren er weer nieuwe kansen ontstaan!
  • Duurzaamheid energiebesparing veel voordelen met zich meebrengt!
  • Door het verduurzamen van de eigen sportaccommodatie, de sportclub financieel sterker wordt!

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: