Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Foodcamp

Maak een sport van lekker eten!

In de topsport zijn voeding en sport al jaren met elkaar verbonden. Met de juiste voeding op het juiste moment kun je het verschil maken. Maar ook de leden van jouw club beleven met lekker en gezond eten meer sportplezier. Je presteert niet alleen beter, je herstelt ook sneller én je zit lekkerder in je vel. Met Foodcamp brengen we onze kennis over sport en voeding naar jouw club toe!

Meld je club aan!      Ik heb interesse

Verrijk je club met Foodcamp

Tijdens Foodcamp leren trainers, bestuurders, barmedewerkers en andere begeleiders alles over de rol van gezonde voeding bij het sporten. De kennis en tools die je meekrijgt, draag je over aan je leden, zodat ze bewuster om leren gaan met voeding. Zo beleven ze meer plezier aan het sporten en blijven ze fit en gezond.

De voordelen op een rij:

  • Leden leren bewuster omgaan met voeding en beleven zo meer sportplezier;
  • Trainers en begeleiders ontwikkelen zich door nieuwe kennis en vaardigheden op te doen;
  • Barcoördinatoren en bestuurders krijgen begeleiding van JOGG-Teamfit over de gezonder sportomgeving
  • Als club creëer je een omgeving die aantrekkelijk is voor sporters en de lokale omgeving;
  • Je ontvangt kennis en tools van de sportvoedingsexperts van Jumbo en NOC*NSF;
  • Het programma is laagdrempelig en helemaal gratis!

Hoe ziet het programma eruit?

Foodcamp start met een gezamenlijke kick-off voor trainers, coaches, begeleiders, bestuurders en barcoördinatoren. Na deze kick-off gaan trainers, coaches en begeleiders aan de slag met gezonde voeding in relatie tot de sporter. Voor hen is er een winkelsessie en een online coachmoment. Daarnaast wordt het programma ondersteund met een E-learning, whats-appgroep, en de foodcoach app. De barcoördinatoren en bestuurders hebben na de kick-off een inspiratiesessie over de gezonde sportomgeving. Na deze sessie is er de mogelijkheid om met de Teamfit Coach stap voor stap aan de slag te gaan met het creëren van een gezonde sportomgeving. Uiteindelijk is er na 11 à 12 weken een terugkomdag voor alle deelnemers van de lokale foodcamp om de successen met elkaar te delen en te vieren. Klik hier voor een infographic van Foodcamps. Deze infographic geeft een mooi overzicht van het totale programma.

Gratis fruitpakket voor de club

Fruit kan in een gezonde sportomgeving niet ontbreken. Als deelnemer aan Foodcamp ontvang je maar liefst 4 maanden lang, iedere week een fruitpakket voor op de club, aangeboden door Jumbo en NOC*NSF. Hoe lekker is dat? 

Honger gekregen?

Meld je dan aan of laat ons weten dat je interesse hebt. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie over het programma.

Meld je club aan!      Ik heb interesse

Vragen over Foodcamp? Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: