Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Foodcamp

Maak een sport van lekker eten!

In de topsport zijn voeding en sport al jaren met elkaar verbonden. Met de juiste voeding op het juiste moment kun je het verschil maken. Maar ook de leden van jouw club beleven met lekker en gezond eten meer sportplezier. Je presteert niet alleen beter, je herstelt ook sneller én je zit lekkerder in je vel. Met Foodcamp brengen we onze kennis over sport en voeding naar jouw club toe!

Meld je club aan!      Ik heb interesse

Verrijk je club met Foodcamp

Tijdens Foodcamp leren trainers, bestuurders, barmedewerkers en andere begeleiders alles over de rol van gezonde voeding bij het sporten. De kennis en tools die je meekrijgt, draag je over aan je leden, zodat ze bewuster om leren gaan met voeding. Zo beleven ze meer plezier aan het sporten en blijven ze fit en gezond.

De voordelen op een rij:

  • Leden leren bewuster omgaan met voeding en beleven zo meer sportplezier;
  • Trainers en begeleiders ontwikkelen zich door nieuwe kennis en vaardigheden op te doen;
  • Als club creëer je een omgeving die aantrekkelijk is voor sporters en de lokale omgeving;
  • Je ontvangt kennis en tools van de sportvoedingsexperts van Jumbo en NOC*NSF;
  • Het programma is laagdrempelig en helemaal gratis!

Hoe ziet het programma eruit?

Foodcamp bestaat uit vier onderdelen: een Inspiratieavond, Trainingssessie, Online coachmoment en Terugkomdag. Daarnaast krijg je tijdens het programma ondersteuning via de E-learning, de Foodcoach app en een Whatsapp groep voor trainers. In totaal duurt het programma 11 weken.

Gratis fruitpakket voor de club

Fruit kan in een gezonde sportomgeving niet ontbreken. Als deelnemer aan Foodcamp ontvang je maar liefst 4 maanden lang, iedere week een fruitpakket voor op de club, aangeboden door Jumbo en NOC*NSF. Hoe lekker is dat? 

Honger gekregen?

Meld je dan aan of laat ons weten dat je interesse hebt. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie over het programma.

Meld je club aan!      Ik heb interesse


Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: